Afspraken

Vanaf maart 2022 werken we met een nieuw afsprakensysteem!
Je kan nu reeds een afspraak vastleggen voor de maand maart.
Voor consultaties in februari kan géén online afspraak meer ingeboekt worden.
Gelieve hiervoor telefonisch contact op te nemen met ons secretariaat. 

 

Voor al uw vragen over het Corona-virus, raadpleeg eerst onze rubriek veelgestelde vragen.Vind je het antwoord niet, mail ons dan of contacteer ons telefonisch tussen 11.00 uur – 12:00 uur of 15:30 uur – 16:30uur.
Afspraken kan u telefonisch reserveren of via onze website.

Gelieve er rekening mee te houden dat U een bevestigingsmail moet ontvangen om zeker te zijn dat uw afspraak definitief is. (gemaakt via de website)

Indien dit niet het geval is dan kan U steeds het secretariaat contacteren alvorens een nieuwe afspraak te maken via het web.

!!!! VERTEGENWOORDIGERS!!!! Gelieve enkel telefonisch een afspraak te maken.

MAAK AFSPRAAK

Indien u geen passende afspraak vindt bij de arts van uw keuze:
dan kan u een afspraak maken bij één van de andere huisartsen. Via het medisch dossier kan deze ook inzage hebben in uw medisch dossier. Bovendien kan deze collega, indien nodig, met uw eigen huisarts overleggen. Indien u toch dringend een afspraak wenst te maken bij uw vertrouwde arts en er is geen passend moment meer beschikbaar, contacteer dan het secretariaat (011-27.83.80).

Indien u toch bij uw eigen huisarts terecht wil, kan u telefonisch contact opnemen met de praktijk. In samenspraak met uw huisarts kan er zo naar een oplossing gezocht worden .